Een oefenhoofd op lengte knippen

Hieronder een overzicht voor het op lengte knippen van het oefenhoofd voor stagebegeleiders.

Het oefenhoofd op de juiste lengte knippen voor wikkeltechnieken (richtlijn):

  • De vakken 4, 5, 8 en 9 op: 15 cm lengte
  • De vakken 6 en 7 op: 10 cm lengte
  • De vakken 1, 2 en 3 op: 10 cm lengte

Dus bovenop met gelijke lagen en de zij- en achter-partij afnemende lagen.

“Heads-Up” Voorschrift en behandeling van dit oefenhoofd.
Alle oefenhoofden zijn geïmplanteerd met 100% echt haar en zullen dus met zorg behandeld moeten worden. Al het haar is 6 uur lang gekookt waardoor levende organismen uitgesloten zijn. Maak het haar nat onder de kraan (handwarm) en strijk over het hoofd van boven naar beneden (met de “groeirichting” mee).Pak een kleine hoeveelheid (zure pH) shampoo, (maximale hoeveelheid ter grootte van een knikker) verdeel eerst door de handen en strijk van boven naar beneden. Een minuut zacht kneden van de haren is voldoende om deze schoon te krijgen. Goed uitspoelen!!! (met de “groeirichting” mee).Vervolgens crème/conditioner (hoeveelheid ter grootte van een walnoot) gebruiken, eerst in de handen verdelen en vervolgens in het haar naar beneden verdelen, laat het een aantal minuten inwerken. Blonde haren zullen in de regel meer verzorging nodig hebben dan donker haar. De menselijke hoofdhuid scheidt talg af waardoor de haren deels geconserveerd en beschermd worden. Het haar van deze oefenhoofden is omwille hygiëne, gekookt en chemisch behandeld waardoor het belangrijk is dit goed te verzorgen, behandel het als je eigen haar. Spoel de crème uit. Begin met kammen in de nek en werk stap voor stap naar boven. Kammen vanuit de punten en vervolgens naar boven werken. Nat haar niet met een borstel bewerken, haren van levende modellen zullen met een borstel ook afknappen. Gebruik een grove kam van hardgummi en houd reële grenzen van het haar voor ogen. Kijk op de site onder techniek voor knipinstructies.V.0211 © www.oefenhoofd.nl

Om de mooiste en de meest trendy kapsels te creëren is het belangrijk regelmatig te blijven oefenen. En oefenen gaat het beste op een oefenhoofd van goede kwaliteit die dicht bij de wekelijkheid komt.

Ben jij op zoek naar een oefenhoofd met 100% echt haar? Dan is Heads-Up het ideale oefenhoofd voor jou! De kwaliteit van het oefenhoofd heeft een sterke gelijking met onze Europese structuur en is dus het oefenhoofd voor iedere professional!